“Alisa, uskoro i ti ideš. Sad spavaj u tenama. Ili u japankama, pošto će ti šnjure uzeti na vratima!”

U Općinskom sudu u Sarajevu sutra će se u 12 sati održati pripremno ročište po tužbi Alise Mutap koja je tužila Muriza Memića, oca ub**enog mladića Dženana za klevetu.

Inače, Mutap je u tužbi kao odštetni zahtjev navela da na ime nematerijalne štete potražuje 3.000 KM. Naime, ona smatra da ju je Memić u svojim medijskim istupima oklevetao.

Danas smo pozvali Muriza Memića, kako bi nam prokomentarisao sutrašnje ročište, te kako bi rekao zbog čega ga to Alisa Mutap tuži.

“Alisa Mutap, saučesnik u ub**tvu mog Dženana, sada tuži mene za klevetu. Alisa je saučesnik, ona će uskoro odgovarati, glumila je amneziju. Amnezije nema, nije je ni imala. Vidimo da je tata u zatvoru, a što bi bio tata, a Alisa bila rame uz rame sa Dženanom”, kaže Memić za Source.ba.

Tvrdi da ga cijela ova priča oko njene tužbe izuzetno ljuti, u situaciji kada se godinama bori da dobije pravdu zbog ub**tva njegovog sina Dženana.

“Ljuti me puno, ne mogu da radim svoje redovne poslove, jer sam privatnik. Mimo svega, nikad neću shvatiti kakva je to osoba, kakav je to nečovjek i neljudsko biće, da može da krije ub*ce. Ko je pogriješio neka odgovara, ja sam spreman da odgovaram, ako sam pogriješio za Alisu što sam rekao da se bavila prostitucijom. Sutra ćemo vidjeti šta će biti. Pošto kupio, ja to i prodao, imam i svjedoke. Imam šta reći na sudu, ne bojim se”, ističe Memić.

Tvrdi na kraju da će se sutra pojaviti na suđenju, ali da i on ima svoje dokaze koje će iznijeti pred sudom.

“Svakako ću se pojaviti pred sudom. Imam dokaze šta mi je Dženan rekao i reći ću to tamo. Ali nikada neću shvatiti kakav je to ljudski mozak. Ali eto, ja joj samo mogu reći: ‘Alisa, uskoro i ti ideš. Sad spavaj u tenama’. Ili u japankama, pošto će joj šnjure uzeti na vratima”, kaže Muriz Memić na kraju razgovora za Source.ba portal.

(Source/PRESS)

Comments are closed.